Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Carpa de Nadal s’acomiada amb un simulador virtual
La Carpa de Nadal s’acomiada amb un simulador virtual
,

La Carpa de Nadal s’acomiada amb un simulador virtual

gener 7, 2020

La solidaritat ha sigut la protagonista en les associacions i col·lectius de Torrent, que van repartir joguets perquè cap xiquet o xiqueta es quedarà sense un regal aquest Nadal

Els xiquets i xiquetes de Torrent han représ hui les classes després de les vacances de Nadal; un període en el qual el públic infantil no ha parat ni un sol moment i la seua agenda ha estat repleta d’activitats. Un dels punts forts del programa es va viure en la Carpa de Nadal, que durant totes les festes va acollir tallers, jocs, cinema i molt més.

El punt final del programa de la carpa es va posar aquest cap de setmana amb un simulador de realitat virtual. Així, els xiquets i xiquetes van viure una gran aventura en 3D diumenge al matí, amb varietat d’escenaris generats mitjançant tecnologia informàtica.

La Carpa de Nadal s’acomiada amb un simulador virtual
Una altra de les propostes va arribar dissabte al matí amb una gran partida del joc de l’oca, però, en aquesta ocasió, amb un toc molt torrentí, ja que les caselles estaven relacionades amb la cultura i història de la ciutat.

El cinema també ha estat present en la programació de la Carpa de Nadal. Dissabte a la vesprada, els xiquets i xiquetes van viure una última sessió cinèfila plena de grans aventures al costat dels mítics personatges d’Astérix i Obélix en la pel·lícula Astérix: El secreto de la poción mágica. Un film que relata un viatge per a la cerca d’un talentós druida per a transmetre-li el secret de la poció màgica de Panoramix.

Solidaritat
La solidaritat ha sigut la protagonista del Nadal i, en aquest cas, les associacions i col·lectius torrentins han participat en una donació de joguets perquè cap xiquet o xiqueta es quedara sense regal en aquestes festes. Consum va donar una quantitat de joguets, que es van sumar als recollits per la FAC, Tècniques Orientals, Artic i Solidaritat Torrent. Les associacions a les quals es van destinar i van repartir els regals són: Nova Vida, Associació Gitana Europea, Càritas Interparroquial, Iglesia Evangelista del Dominical i Col·lectiu Soterranya.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.