Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La campanya informativa contra el mosquit tigre arriba a l’AV La Marxadella

maig 18, 2018

El dijous 24 de maig en l’AV La Marxadella, el catedràtic Ricardo Jiménez Peydró impartirà una xarrada sobre el mosquit tigre

L’Ajuntament de Torrent va començar des de fa diversos mesos actuacions encaminades a la prevenció de la proliferació del mosquit tigre en zones pluvials i d’estancament d’aigua. “Centrem els nostres esforços a prevenir la proliferació d’estos insectes en les zones que solen ser focus de reproducció. A més, estem realitzant xarrades informatives amb les quals proporcionar als veïns i veïnes pautes per a evitar la propagació de l’insecte”, afirma Encarna Lerma Besó, regidora de Sanitat.

Les xarrades informatives van començar el passat 10 de maig en l’AV El Vedat, amb la presència de Ricardo Jiménez Peydró, catedràtic de Control de plagues de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat de la Universitat de València, i continuen el pròxim 24 de maig en la seu social de l’AV La Marxadella a les 18:30h. Es tracta d’unes conferències que tenen la finalitat de conscienciar els veïns i veïnes de la importància de complementar des de cada casa les accions de control i prevenció que el consistori du a terme en els llocs públics.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.