Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La campanya “Enamora’t del comerç de Torrent” premia els clients amb sopars i escapades romàntiques

febrer 13, 2017

A més, amb cada compra superior a cinc euros en els establiments i comerços adherits a la campanya, es regala una orquídia

Amb l’objectiu de promoure i fomentar els comerços locals, IDEA’T ha posat en marxa la campanya “Enamora’t del comerç de Torrent”. Una iniciativa que se celebra aprofitant la festivitat de Sant Valentí, i que té lloc entre els dies 7 i 14 de febrer. La campanya consistix en un sorteig de dues escapades romàntiques, valorades en 100 euros cada una, i deu sopars romàntics per a dues persones, valorats en 50 euros, en qualsevol establiment d’hostaleria de Torrent que trien els premiats.

Per a participar-hi només cal fer les compres en els establiments i comerços del municipi adherits a la campanya, que disposen de butlletes perquè els clients les emplenen i les dipositen en una urna. A més, es donarà una orquídia per cada compra superior a cinc euros, que es podrà arreplegar en IDEA’T (c/ Ramón y Cajal, núm. 7, 2a planta), mitjançant la presentació del tiquet de compra.

“Des de l’Ajuntament continuem treballant en campanyes que impulsen el comerç a Torrent, ja que és molt important fer les nostres compres en el municipi i impulsar així l’economia local. Les anteriors campanyes dutes a terme per IDEA’T, com la del regal perfecte que es va fer el Nadal passat, va ser tot un èxit de participació, i per això continuarem treballant en este tipus d’activitats durant tot l’any”, assenyala Andrés Campos, regidor de Gestió de Recursos i Modernització.

El sorteig de les escapades i sopars romàntics tindrà lloc el dimarts 17 de febrer a les 10.30 hores en IDEA’T. Per a conéixer els establiments adherits a la campanya es pot consultar l’enllaç següent: http://torrent.portaldelcomerciante.com/va/noticia/view/enamorat-comerc-torrent-2

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.