Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Bodega de Torrent cuina el millor Rossejat en el III Concurs Nacional de Rossejat Torrentí
La Bodega de Torrent cuina el millor Rossejat en el III Concurs Nacional de Rossejat Torrentí
,

La Bodega de Torrent cuina el millor Rossejat en el III Concurs Nacional de Rossejat Torrentí

febrer 19, 2020

El segon premi va ser per a Casa Granero de Serra i el tercer per a Goya Gallery Restaurant de València

El primer premi del III Concurs Nacional de Rossejat Torrentí ja té nom i en aquesta tercera edició es va quedar a casa, ja que va ser el restaurant La Bodega de Torrent el que es va alçar amb el merescut primer lloc. L’esdeveniment culinari, organitzat per l’Associació Cassola de Sant Blai, va comptar amb la participació de 24 restaurants de set províncies diferents que van competir per aconseguir cuinar un dels plats més característics de la cuina torrentina.
Al llarg de tot el matí, els salons El Pi van acollir el concurs on es van reunir representants del sector gastronòmic i la restauració, l’alcalde Jesús Ros, la regidora de Cultura, Susi Ferrer, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, els integrants de la corporació municipal, el president de l’Associació Gastronòmica de la Cassola de Sant Blai, Diego Gallego, acompanyat dels membres d’aquesta. L’alcalde va destacar que són iniciatives com aquesta “les que posen en valor el nostre patrimoni i les nostres tradicions”.
A més del primer premi, que van rebre els cuiners del Celler; el segon va ser per a Casa Granero de Serra; el tercer premi per a Goya Gallery Restaurant de València; i finalment, Gambrinus de Sieteaguas es va emportar el quart lloc del podium.
El públic assistent, a més de poder degustar el típic Rossejat, va conéixer el patrimoni gastronòmic, paisatgístic, històric, festiu i cultura de la capital de l’Horta Sud, ja que es va entregar la revista Turisme i Gastronomia de Torrent, editada per la pròpia Associació Gastronòmica de la Cassola de Sant Blai; un llibre que recopila fotografies i textos que conten la història de la ciutat.
Els restaurants que van competir per aconseguir el millor Rossejat van ser: La Plaça, Salons Els Avets, El Celler, Don Juliol i Tapanui (els cinc de Torrent), Goya Gallery Restaurant (València), La Pepa *Bluespace (Alboraia), Restaurant Picanterra (Cullera), Restaurant Gambrinus (Siete Aguas), La Visteta (Barx), Rostidor Restaurant Alfàbega (Alginet), El Racó (Meliana), Avinguda 2.0 (Massamagrell), Bon Aire (El Palmar), Casa Granero i La Garrofera (Serra), Joan vint-i-tres (Benifaió), El Celler de Tofolet i Sequial 20 (Sueca). D’altres províncies: Els Arrossos de Guillermo, Argamasilla de Calatrava (Ciudad Real) Restaurant El Cacic (Madrid) Grup Xátiva (Barcelona), De Mil Arrossos (Àlaba), El Bandoler (Còrdova).
El jurat va estar presidit per Alejandro del Bou (Restaurant Alejandro del Bou), i amb diferents representants del sector gastronòmic i associatiu. El Restaurant Rossinyol (Nàquera), guanyador de l’edició de l’any passat, va ser l’encarregat d’entregar el primer premi al Celler.

 

La Bodega de Torrent cuina el millor Rossejat en el III Concurs Nacional de Rossejat Torrentí

 

 

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.