Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’AECC de Torrent rep tres mencions d’honor i bat rècords de recaptació

abril 30, 2024

Torrent ha sigut el municipi de l’Horta Sud amb major recaptació en 2023 i segon de la província de València

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Torrent ha rebut tres mencions d’honor per part de la Junta Associada Provincial en reconeixement a la seua excel·lent labor durant l’any 2023. A més, l’associació ha aconseguit una recaptació rècord de 181.964,08 euros, la qual cosa representa un increment del 10.049,10€ respecte a l’any 2022.

Este èxit es deu en gran manera al suport i la solidaritat dels torrentins, els qui any rere any es bolquen amb les activitats benèfiques de l’AECC. De fet, la recaptació de la Junta Local de Torrent durant el 2023 ha sigut la major de l’Horta Sud i la segona de la província de València.

La Presidenta de la AECC de Torrent, Amparo Almerich, ha visitat a l’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, per a informar-la d’esta bona notícia i agrair el suport de l’Ajuntament a l’associació. Almerich ha destacat que “any rere any, els torrentins es bolquen amb les activitats benèfiques de l’AECC, la qual cosa ens permet continuar lluitant contra esta malaltia i millorar la qualitat de vida de les persones afectades”.

Per part seua, l’Alcaldessa ha felicitat la presidenta i a tota la seua Junta, per la labor que realitzen al llarg de tot l’any i els ha assenyalat que sempre podran comptar amb l’Ajuntament de Torrent per a una causa justa com és la de la investigació contra el càncer. Folgado ha destacat que “l’AECC de Torrent és un referent a la nostra ciutat i el seu treball és fonamental per a moltes famílies. Des de l’Ajuntament continuarem col·laborant amb ells perquè puguen seguir avant amb la seua important labor”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.