Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

José María Peiró, nomenat doctor honoris causa

juliol 11, 2017

El torrentí ha sigut investit en reconeixement de la seua labor docent i investigadora en el camp de la psicologia del treball i de les organitzacions

 

El catedràtic de Psicologia Social i de les Organitzacions, José María Peiró Silla, ha sigut investit doctor honoris causa per la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH). Peiró, natural de Torrent, disposa d’una gran experiència tant en l’àmbit de la recerca com en el de la docència, i la seua investigació es centra en el camp de la psicologia del treball i de les organitzacions. Un dels temes més estudiats pel doctor és la inserció laboral de la joventut, i en el seu discurs d’investidura tractà el tema de les transformacions viscudes en este camp en els últims anys, així com la funció desenvolupada per la psicologia en la promoció de la incorporació al treball dels joves.

Actualment, José María Peiró és president de la Xarxa Europea de Catedràtics de Psicologia de les Organitzacions (ENOP), i ha sigut president de la Internacional Association of Applied Psychology, així com de l’European Federation of Work and Organizational Psychology.
Igualment, ha dirigit múltiples projectes de recerca finançats per la Comissió Nacional de Ciència i Tecnologia d’Espanya, del Programa Marc de Recerca de la Unió Europea i del Climate KIC de l’Institut Europeu de Tecnologia.

En la cerimònia celebrada el dimarts dia 4 estigueren presents l’alcalde, Jesús Ros, i el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, que van felicitar el Doctor pel seu esforç, treball i dedicació, que s’han vist recompensats amb este reconeixement.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.