Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Jornada de Portes Obertes de la Policia Local de Torrent
Jornada de Portes Obertes de la Policia Local de Torrent
,

Jornada de Portes Obertes de la Policia Local de Torrent

juny 14, 2018

Dos dies dirigits a tota la ciutadania, i en concret als escolars, amb l’objectiu de mostrar el treball diari de la policia i presentar els departaments que la componen

La Policia Local de Torrent i la Regidoria de Seguretat Ciutadana organitzen les “Jornades de portes obertes” els dies 20 de juny en Plaça Major i 21 en Plaza Unió Musical. Són dos dies dirigits a tota la ciutadania, i en concret als escolars, amb l’objectiu de mostrar el treball diari de la policia, presentar els diferents departaments que la componen, i establir un vincle de confiança amb els xiquets i xiquetes.

A partir de les 10.00 hores els més xicotets podran conèixer de primera mà la labor que realitza la policia a Torrent, aprendre jugant en un circuit de Seguretat Vial, o pujar-se als vehicles per a fotografiar-se en ells. L’alcalde de Torrent Jesús Ros ha valorat positivament aquest tipus d’iniciatives ja que “la formació ha de començar des dels més xicotets”, ha assenyalat en roda de premsa.

Així mateix, es van a habilitar diverses zones amb taules informatives perquè tant adults com a xiquets puguen tractar temes com la protecció a la família, des de Sefama, el cuidat animal, des de Seproa, els beneficis de la mediació per a la resolució de conflictes, o la normes bàsiques de convivència ciutadana, des de Uniprox, entre unes altres.

Jornada de Portes Obertes de la Policia Local de Torrent

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.