Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Jesús Ros: “El centre de salut de Parc Central pot ser una realitat en 2018”

febrer 9, 2017

Tindrà huit consultes mèdiques, tres d’infermeria, dues de pediatria, una comare i una treballadora social  

L’alcalde, Jesús Ros, i el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, van mantindre ahir l’habitual trobada amb la premsa en l’Ajuntament de Torrent. Entre altres temes, s’han avançat algunes dades del nou centre de salut de Parc Central. L’alcalde, Jesús Ros, després de reunir-se ahir amb el subgerent de l’Hospital General, Francisco Quiles, i la directora mèdica d’Atenció Primària, Amparo Esteban, ha assegurat que “hi ha una bona predisposició i estem pel bon camí d’aconseguir fer realitat una reivindicació dels veïns i veïnes que ajudarà, sens dubte, a millorar la seua qualitat de vida”. A més, ha avançat que es reunirà en els pròxims mesos amb la consellera de Sanitat amb la finalitat d’accelerar el projecte.

El nou centre de salut tindrà huit consultes mèdiques, tres d’infermeria, dues de pediatria, una comare i una treballadora social. L’espai en què se situarà serà d’aproximadament 800 m2 i podria ser una realitat a partir del primer semestre del 2018. Este centre contribuirà a la descongestió del mapa sanitari de la ciutat, que actualment es troba saturat: el centre del carrer del Pintor Ribera té aproximadament una activitat de 40.000 persones; el centre del carrer de València, 30.000, i el centre auxiliar del Vedat, unes 10.000. “La construcció d’este centre suposarà poder descongestionar el centre de Pintor Ribera en uns 10.000 pacients i al del Vedat en uns altres 2.000”, ha explicat l’alcalde.

Quant al centre d’especialistes del carrer dels Sants Patrons, l’alcalde ha volgut recordar les millores que es van donar a conéixer al novembre en eixe centre, amb una sèrie de reformes i l’addició d’una important dotació d’aparells mèdics, amb els quals es poden oferir uns serveis molt complets a la ciutadania i que complementen els ja hi havia: anàlisis clíniques, cardiologia, cirurgia ortopèdica traumatologia, cirurgia general, dermatologia, endocrinologia, infermeria, ginecologia, medicina digestiva, pneumologia, neurologia, obstetrícia, odontoestomatologia, oftalmologia, oncologia, otorinolaringologia, radiodiagnòstic, reumatologia i urologia. Amb les millores, el centre és pioner en la implantació de la telemedicina en retinopatia diabètica a través de les imatges d’OCT, tomografia d’una coherència òptima, per tal de diagnosticar malalties de la retina central i fer un seguiment de les malalties del nervi òptic.

Segons ha avançat, també s’ha informat que es prorrogarà el conveni del centre del Vedat i que en breu se sol·licitarà per escrit a Conselleria perquè retire el cartell de l’Hospital de Torrent situat en el Toll i l’Alberca.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.