Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Ideco presenta una nova edició de la festa comarcal
Ideco presenta una nova edició de la festa comarcal
,

Ideco presenta una nova edició de la festa comarcal

maig 20, 2021

L’acte tindrà lloc divendres, 21 de maig, a les 19 hores a la sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent

El V Premi Carmen Valero és per a Conxa Romero i l’XI Premi Quico Moret per a Vicente Cardona

Aquest matí en l’habitual trobada de l’alcalde Jesús Ros amb els mitjans de comunicació s’ha presentat la festa comarcal que tindrà lloc aquestdivendres 21 de maig a les 19 hores a la sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent.

Alfred Ramos, president de l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud (IDECO), que ha estat present en la trobada acompanyat pel vicepresident i tresorer de l’institut, Josep M. Tarazona i Josep Vicent Fayos, ha comunicat la reactivació de les activitats després d’un 2020 sense actes públics a conseqüència de la pandèmia.

En aquest acte  tindrà lloc el lliurament dels guardons anuals així com la presentació dels premis d’investigació convocats amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent i de la Mancomunitat de l’Horta Sud. El V Premi Carmen Valero serà per a Conxa Romero i l’XI Premi Quico Moret per a Vicente Cardona.

A més, aquest divendres tindrà lloc la presentació del llibre Les alqueries de Picanya de Joaquín Vila-Belda Martí, que investiga les expulsions dels semites i la història de les alqueries de la comarca de l’Horta.

L’alcalde Jesús Ros ha dit que “IDECO és l’ens més antic dels estudis comarcals i el seu objectiu és protegir i promoure el nostre patrimoni cultural”, per la qual cosa ha convidat totes les persones interessades en la defensa del patrimoni de l’Horta Sud a seguir la celebració.

 

 

Ideco presenta una nova edició de la festa comarcal

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.