BIM

,

Guillermo Baró, campió d’Espanya en natació adaptada

abril 7, 2017
Guillermo Baró Andreu, nadador del Club de Natació Barracudas Torrent, ha aconseguit dos medalles de plata i el rècord d’Espanya Junior en 50 m amb 33:13 s i 100 m papallona amb 01:16 s en l’últim campionat de natació adaptada, celebrat a Oviedo, i corresponent al Campionat d’Espanya en categoria absoluta. Amb estes victòries, l’esportista s’ha convertit en el campió d’Espanya amb la Comunitat Valenciana en natació adaptada.
A més, Guillermo continua acumulant triomfs, com els del Campionat de Dos Hermanas (Sevilla), on va guanyar una medalla d’or i tres de plata i va aconseguir el rècord d’Espanya Junior en 50 m i 100 m papallona en piscina de 25 metres. El nadador continua entrenant amb seu entrenador Rafael Mejías, ja que ha d’aconseguir el màxim nombre d’èxits possibles per  a poder lluitar pel següent objectiu: el Campionat d’Europa que se celebrarà a Berlín. Les possibilitats d’assistir a este campionat són moltes, ja que en 200 m papallona es troba 2 s per davall del mínim que exigixen per a competir.