Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Gemma Torrent serà nomenada reina de l’Encontre 2017

gener 20, 2017

Dissabte acaba el regnat de Carmen Verdet, qui dóna pas a Gemma Torrent per a representar Na Germana de Foix a la ciutat

L’associació Castella-la Manxa celebra la festivitat de Sant Antoni

L’Auditori de Torrent acollirà este cap de setmana l’acte de nomenament públic de la Reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció 2017, en què es proclamarà Gemma Torrent Medina com a màxima representant de la festivitat de Setmana Santa de la ciutat per al pròxim exercici. Este emotiu acte posarà fi al regnat de Carmen Verdet, qui després d’un any ple d’emocions diu adéu al càrrec i dóna pas a Gemma, l’encarregada d’encarnar enguany el paper de la virreina Germana de Foix el Diumenge de Resurrecció per a pregonar per la ciutat l’al•leluia de Crist ressuscitat. Una vegada finalitzat l’acte, Gemma Torrent acompanyada per familiars, amics, la seua germandat Mare de Déu dels Dolors i altres representants de la Setmana Santa torrentina, celebraran el tradicional sopar de la proclamació.

L’associació de Castella-la Manxa també està de celebració. Amb motiu de la festivitat de Sant Antoni s’ha organitzat un dia de festa i germanor a l’associació. Dissabte de matí començaran la celebració amb un esmorzar on predominarà la gastronomia de la seua terra: les gachas, un menjar típic manxec que s’agraïx en estos dies tan gèlids. Dissabte a la nit es clausurarà la festa en honor al sant dels animals amb un sopar al local de l’associació.

Per als més xicotets i xicotetes de la localitat, el Centre Ambiental El Vedat oferirà un contacontes dissabte i diumenge al matí. A les 11.30h començarà el taller relacionat amb l’activitat on els més menuts coneixeran el camp artístic de l’art rupestre a les poblacions llevantines, desconegut per a molts d’ells i després hauran de fer un dibuix sobre paper plasmant tot el que han aprés.

A l’Hort de Trénor, les petjades i altres elements que trobem en la naturalesa ens donen pistes de quins animals l’habiten. Es per això, que des de la Delegació de Medi Ambient s’ha organitzat un taller per als més menuts diumenge al matí on podran analitzar els rastres animals acompanyats per un educador. Este taller és totalment debades i tindrà lloc d’11h a 14h.

Per últim cal destacar que a causa de les previsions climatològiques adverses que s’anuncien per a este cap de setmana, l’organització d’Encontres Comarcals d’Escoles Esportives Municipals, que es celebra dissabte a Torrent, ha anunciat que tant sols es realitzaran les competicions que tinguen lloc als pavellons Anabel Medina i El Vedat, mantenint l’horari preestablit.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.