Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Finalitzen les obres de millora de la quarta pista de tennis d’Anabel Medina
Finalitzen les obres de millora de la quarta pista de tennis d’Anabel Medina
,

Finalitzen les obres de millora de la quarta pista de tennis d’Anabel Medina

febrer 28, 2019

Amb aquesta intervenció, el poliesportiu compta amb quatre pistes de tennis totalment reformades i amb les millors condicions

Pròximament es reformaran les pistes de frontó i se substituirà el tancat metàl·lic del perímetre

L’Ajuntament de Torrent ha finalitzat el projecte de millora de la quarta pista del poliesportiu Anabel Medina, una de les moltes actuacions que s’estan realitzant dins del programa d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), derivat del superàvit de 4,6 milions d’euros amb el qual es va tancar el passat exercici. A aquest projecte se suma la reforma durant el mes d’abril de 2017 de les altres tres pistes del poliesportiu, que es van refer amb resina per a exteriors i planimetria, a més de les intervencions en les pistes de pàdel, on es va substituir la gespa. La regidora d’Esports, Nadia Marín, ha destacat que amb aquestes actuacions “hem donat resposta a la demanda dels usuaris i clubs esportius que utilitzen diàriament aquestes instal·lacions, i que ara podran practicar la seua activitat esportiva amb les millors condicions”.

A més, entre les millores s’inclou, pròximament, la substitució del tancat metàl·lic del perímetre de la parcel·la, tant en les reixes com en les parts de malla metàl·lica, i es realitzaran labors de sanejament, neteja i pintura dels sòcols d’obra. Finalment, es renovarà la il·luminació de l’entrada principal, amb una nova de tipus ornamental i arquitectònica. D’igual manera es realitzarà la millora de les quatre pistes de frontó, en les quals es pretén reparar els desperfectes en el paviment.

D’altra banda, el consistori també durà a terme durant aquests mesos altres intervencions repartides entre el complex La Cotxera, el pavelló El Vedat i el camp de futbol Sant Gregori. A més es construirà un nou pavelló esportiu en el Toll i l’Alberca, i durant el mes de gener es van adquirir les instal·lacions del trinquet, que ara és propietat municipal, amb el que es podran realitzar les oportunes reformes.

Finalitzen les obres de millora de la quarta pista de tennis d’Anabel Medina

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.