Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

FAVBUR homenatja a Ricardo Yago Soler i ADISTO
FAVBUR homenatja a Ricardo Yago Soler i ADISTO
, ,

FAVBUR homenatja a Ricardo Yago Soler i ADISTO

desembre 18, 2018

Enguany els reconeixements que atorga FAVBUR amb motiu del Dia del Veí van ser per a Ricardo Yago Soler a títol pòstum i per a l’Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO)

La sala d’actes de l’Ajuntament va acollir dissabte la celebració del Dia del Veí de FAVBUR, un acte que reconeix la labor d’entitats, associacions i veïns i veïnes que treballen cada dia per millorar els nostres barris i urbanitzacions des de diferents àmbits de la societat. A més, enguany va servir per a celebrar les festes nadalenques amb l’habitual gala de Nadal en el mateix acte.

Ricardo Yago Soler, a títol pòstum, va rebre una de les distincions de la vesprada. Ricardo Yago, entre 1990 i 2011, va exercir la presidència de la Unió Musical; una època on el president i la junta directiva van aconseguir que la UMT tinguera una gran rellevància cultural en la societat torrentina en diversos àmbits i també van aconseguir crear una banda gran (el seu objectiu) amb un sistema educatiu basat en el foment de l’escola de l’agrupació, i destinat a la formació especialitzada de nous talents que van començar a rebre classes en les instal·lacions de l’entitat musical, sobretot en la nova seu de l’edifici Montecarlo, que es va inaugurar l’any 2007.

FAVBUR homenatja a Ricardo Yago Soler i ADISTO

L’Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO) també fou reconeguda pel seu treball en la promoció des de l’associació del voluntariat social i la col·laboració amb altres organitzacions de voluntariat per a aconseguir la finalitat primordial d’integrar les persones discapacitades en la societat. L’associació treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i de les famílies i subratlla la importància dels serveis bàsics per al desenvolupament com a persona. Un dels seus objectius és millorar la relació personal entre els diferents estaments socials que formen la família i la societat per tal d’afavorir la integració social.

El president de FAVBUR, José Pascual Castro, en companyia de l’alcalde, Jesús Ros, van ser els encarregats de lliurar estos reconeixements. L’alcalde aprofità per a felicitar les festes a tots els assistents i va voler destacar “la importància de tindre federacions, entitats i associacions com FAVBUR que amb estes distincions posen de manifest la solidaritat, el treball i l’esforç de persones i associacions que intenten millorar la societat torrentina dia a dia”.

Durant la gala els assistents van poder gaudir de les actuacions de la Unió Musical de Torrent, l’Associació Caragols, Nova Vida i ADISTO.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.