Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Vídeo: Exposició del vestit de la Reina de l’Encontre

març 29, 2018

L’Antic Mercat acull fins dissabte la mostra del vestit que la Reina de l’Encontre, Cristina Peris González, lluirà el pròxim Diumenge de Resurrecció

El vestit, realitzat amb un damasc en blanc trencat, ha sigut confeccionat per la tia i la mare de la Reina, Inés González i Encarna González, respectivament. A més, com a curiositat, Cristina mateixa, ha participat en el procés d’elaboració, encarregant-se de brodar i cosir la pedreria del cosset.

Quant a la capa, un dels elements més destacats i comentats entre els assistents, té un llarg aproximat de 7 metres i és de vellut roig, color de la vestimenta de la germandat a la qual pertany, el Sant Sopar i els Cavallers del Sant Calze. La capa, que porta com a element decoratiu la tela del vestit amb detalls en daurat, estarà subjecta per 16 patges, els vestits dels quals també poden contemplar-se en l’exposició, igual que els de les cambreres, Gloria Andreu Gisbert i Irene Andreu Gisbert, que acompanyaran a la Reina en este moment tan emotiu i significatiu.

L’exposició del vestit pot visitar-se durant estos dies en l’Antic Mercat en el següent horari:
Dijous: de 10 a 13.30 hores i de 17.30 a 21 hores.
Divendres: de 10 a 13.30 hores i de 17.30 a 20 hores.
Sábado: de 10 a 18 hores

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.