Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Èxit de compres en la Nit Oberta

juliol 5, 2017

Els comerços locals van obrir les portes durant tota la nit amb un gran nombre de descomptes, promocions, música i degustacions

La nit es va tancar amb un espectacle de monòlegs divertits i originals

Torrent, 03/07/2017 La nit de divendres, els comerços locals de Torrent estigueren oberts fins a les 24 h per a celebrar la Nit Oberta; una activitat que va avançar les rebaixes en un total de 65 comerços locals i que comptà amb una programació que es va iniciar a les 20.00 h i va incloure grans descomptes i promocions en les tendes, a més de música en directe, degustacions, animacions i monòlegs.
Un gran nombre de torrentins i torrentines van eixir al carrer per a gaudir d’una nit divertida i aprofitar els descomptes i promocions dels locals amb els seus articles de moda, complements, moda infantil, bellesa, salut, sabates, esports, llar i decoració. L’alcalde, Jesús Ros, el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, i diversos membres de l’equip de govern foren els primers a arribar i descobrir les sorpreses. “La Nit Oberta és una gran oportunitat per a impulsar l’economia local i fomentar la compra en els nostres comerços locals. Tenim una gran varietat de comerços amb una gran qualitat i varietat de productes, però sobretot amb assessorament per part dels seus dependents”, ha destacat Campos.
Per a tancar la nit, la plaça de la Unió Musical va acollir un espectacle de monòlegs amb les grans artistes Maria Juan, Maru Candel i Eva Cabezas.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.