Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Este cap de setmana la indumentària valenciana serà la protagonista a l’Antic Mercat

setembre 30, 2016

La solidaritat hi serà present amb una recollida d’aliments als quatre establiments de Mercadona de la ciutat

L’Antic Mercat acull per primera vegada el 27é Concurs d’Indumentària Valenciana Narci García, que organitza cada dos anys la falla Cotxera. L’Ajuntament ha cedit la sala polivalent de l’Antic Mercat per a donar un caràcter més elegant a l’acte. El certamen es desenvolupa en dos temps. Primer tindrà lloc la modalitat infantil en la versió femenina i masculina, i després la modalitat adulta. En acabar, el jurat es retirarà a deliberar, mentre la falla organitzadora delectarà els assistents amb un vi d’honor.

L’activitat solidària del cap de setmana està organitzada pel Punt d’Aliments de Torrent, que dissabte des de les 9.15 h fins a les 21.15 h arreplegarà aliments no peribles en els quatre establiments de Mercadona que hi ha en la ciutat.

A més durant el mes de setembre s’està celebrant el Mes de la Mobilitat Sostenible. Un gran nombre d’actes s’han dut a terme al llarg d’esta setmana que es clou divendres a la vesprada amb un sopar i una projecció documental. A les 20 h en el Parc de Trénor.

L’Auditori comença una temporada carregada d’un gran nombre d’espectacles de tots els gèneres i per a totes les edats. Este dissabte a les 20 h és el torn dels riures, que estan assegurats amb el monòleg Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas. Este espectacle ens ensenya que la vida és com un hotel: un lloc en el qual estarem poc temps del qual ens hem d’emportar tot el que puguem.

La plaça Major acollirà la Nit Estellés organitzada per la Gavella. La festa començarà a les 20 h amb una lectura de poemes, a continuació un sopar popular i per a acabar una actuació de Grup de Corda i Veu CSA Al Vent cantant a Vicent A. Estellés.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.