Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

Es publica el calendari d’admissió a Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

abril 11, 2018

La regidoria d’Educació mantindrà reunions amb les famílies els fills de les quals s’incorporen el curs que ve al sistema educatiu

El pròxim 17 de maig arranca el procediment d’admissió als ensenyaments d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat dels centres públics i privats concertats no universitaris de la ciutat de Torrent per al curs 2018-2019.

El termini de presentació de sol·licituds per a Infantil i Primària acaba el dia 24 de maig, mentre que per a Secundària i Batxillerat finalitza el dia 28 del mateix mes.

En la web municipal estan disponibles les sol·licituds i els documents que s’han de presentar en el periode d’admissió.

Documents_proces

Portes obertes

Al mateix temps, la regidoria d’Educació ha fet públic el calendari de jorndades de portes obertes dels centres escolars de la ciutat. Les jornades s’inicien esta setmana i el calendari està disponible també en l’àrea d’Educació de la web municipal:

Carta Portes Obertes

A més, des de la regidoria d’Educació s’han organitzat reunions amb les famílies els fills i les filles de les quals s’incorporen el curs que ve al sistema educatiu (de 0 a 3 anys). Els encontres està previst que se celebren el pròxim 10 de maig a les 17.30 i a les 18.30 hores en la sala d’actes de l’Ajuntament.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.