Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Els xiquets i xiquetes gaudixen d’un viatge a través del teatre

febrer 15, 2018

Durant la jornada, han participat en els diferents tallers de l’Auditori i del Conservatori

Dissabte a les 12.00 h tindrà lloc, a la sala d’actes de l’Ajuntament, una mostra dels tallers oberta al públic familiar i amant del teatre

A fi d’agafar forces per a la XXI Mostra de Teatre Escolar, Cucurucú Teatre ha organitzat a l’Auditori i el Conservatori una gran festa d’este art escènic: “Un viatge a través del teatre” amb la participació d’alumnes de Miguel Hernández, María Auxiliadora, Sant Joan Baptista, Federico Maicas, Pléyade i Lope de Vega. A més, han vingut alumnes de centres d’altres localitats: Helios de l’Eliana, IES Clara Campoamor d’Alaquàs, IES Rodrigo Botet de Manises i Escola Gavina de Picanya.

Durant la jornada, els xiquets i xiquetes han participat en diferents tallers: joc dramàtic infantil, classe magistral per a jóvens: una de llum negra, una de pallassos, interpretació, màscares, màgia, ioga per a jóvens, la màquina del temps i la creació del personatge.

La regidora de Cultura, Susi Ferrer, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, han volgut estar este matí amb totes les persones que fan possible esta iniciativa, i per descomptat amb els xiquets i xiquetes a qui va adreçada. Estem molt orgulloses de la vostra implicació durant tants anys amb la cultura i l’educació, sempre gaudint i aprenent. Continuarem donant suport a estes iniciatives que fan cultura i eduquen en valors”, destaca Patricia Sáez.

Per a continuar gaudint de la màgia d’este viatge a través del teatre, dissabte a les 12.00 h tindrà lloc, a la sala d’actes de l’Ajuntament, una mostra dels tallers oberta al públic familiar i amant del teatre.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.