Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Els xiquets i les xiquetes de Torrent participen en l’escola de Nadal amb activitats esportives, tallers i contacontes

desembre 26, 2018

L’Espai Infantil Municipal és una altra de les propostes lúdiques dirigides al públic infantil en estes dates nadalenques

Amb l’arribada de les festes de Nadal, els xiquets i les xiquetes de Torrent gaudixen d’un període vacacional en el qual tenen molt de temps lliure. Per això, des de la Delegació d’Educació de l’Ajuntament de Torrent s’ha proposat l’escola de Nadal, un programa variat d’activitats que té lloc en els col·legis CEIP Sant Pasqual i CEIP Mare de Déu del Rosari. Hui ha començat esta iniciativa en la qual participen una vintena de xiquets i xiquetes i que es prolongarà durant els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener.

El programa inclou diversió i aprenentatge, tot això amb activitats esportives, contacontes, jocs i tallers, coordinat per professionals d’EDUCO. És una proposta dissenyada perquè el públic infantil gaudisca de les vacances, però sobretot pensada per a “conciliar la vida laboral amb la familiar i donar resposta a les necessitats de moltes famílies que no poden compartir amb els seus fills i filles este temps”, assenyala la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Espai Infantil Municipal

Igualment, els xiquets i les xiquetes de 7 i 13 anys tenen una altra proposta per a gaudir d’activitats en l’Espai Infantil Municipal. El 26, 27, 28 de desembre i el 3 i 4 de gener, el centre s’omplirà d’experiments amb els tallers científics, amb els quals els menuts descobriran tots els secrets de la ciència, al mateix temps que en gaudixen i aprenen.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.