Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Els veïns i veïnes del Xenillet netegen i condicionen els voltants de la Finca Roja

juny 22, 2018

El Centre Social, coordinador d’esta iniciativa, exercix d’agent mediador per a atendre les demandes dels veïns del barri en matèria de benestar comunitari

Amb esta mesura es facilita els més menuts un bon ambient de joc este estiu i es reduirà la proliferació de plagues d’insectes i rosegadors

Este dimecres han arrancat els treballs de condicionament i neteja del bloc de cases conegut com a Finca Roja, en el barri Xenillet. Després de la posada en marxa de les neteges generals en els diferents blocs d’habitatge i amb l’arribada de l’estiu, els veïns i veïnes continuen amb el condicionament del seu espai amb la neteja i recollida de residus de la zona exterior. Per a això, des del Centre Social s’ha dinamitzat la proposta donant-se suport sempre tant en la presidència com en les persones més implicades de cada bloc.

La setmana del 21 de maig a l’1 de juny es van organitzar dos reunions participatives en les quals es va acordar el tipus de neteja a realitzar, les zones que es desitjaven condicionar, els recursos necessaris a sol·licitar per a la labor i la temporalització de l’activitat. A més, durant la reunió es va exposar la necessitat d’aconseguir la implicació dels veïns per a formar un equip de treball en el qual també es comprometeren altres agents, com la brigada d’obres i FCC.

El primer equip de treball format pels patis 1 i 2 es va posar en marxa el dimecres 20 de juny i el segon equip, patis 3 i 4, el dijous, dia 21. Amb l’èxit obtingut els veïns i veïnes es troben satisfets i recolzades pel seu municipi ja que amb la seua iniciativa estan visibilitzant resultats. En este espai, este estiu els més xicotets gaudiran d’un bon ambient de joc i s’espera que les plagues d’insectes i rosegadors disminuïsquen.

Des del mes de març s’aquesta realitzant un treball de mediació entre el Centre Social Xenillet i els veïns i veïnes residents en quatre blocs de cases coneguts comunament com a Finca Roja amb l’objectiu d’atendre amb major proximitat les seues demandes quant al funcionament i benestar comunitari.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.