Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Els veïns i veïnes del Vedat s’informen en una xarrada per a evitar la propagació del mosquit tigre

maig 11, 2018

L’Ajuntament de Torrent ha posat en marxa una campanya per a reforçar la labor de control que es fa durant tot l’any en les propietats públiques

L’Associació de Veïns El Vedat va acollir, ahir a la vesprada, la xarrada: “El mosquit tigre és tan perillós i molest?”, emmarcada en la campanya informativa contra el mosquit tigre que, des de principis del mes de març, s’està fent a Torrent. El catedràtic en control de plagues de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat de la Universitat de València, Ricardo Jiménez, donà a les persones assistents una àmplia informació sobre les pautes per a aconseguir que el mosquit tigre no es propague.

Estes xarrades informatives, que a més de fer-se en el Vedat es pretén que tinguen continuïtat en altres zones de Torrent com ara la Marjadella o el Pantà, reforcen les tasques de control que es fan durant tot l’any en les propietats públiques, ja que la col·laboració ciutadana és molt important davant la propagació del mosquit.
A estes accions es sumen els treballs preventius que fa el consistori contra este mosquit, els quals estan centrats principalment en pluvials i zones d’estancament d’aigua. A més, després de períodes de fortes pluges s’intensificaran les inspeccions en els focus catalogats. Per això, els operaris estan treballant per sectors fins a arribar a la totalitat del territori municipal i així “aconseguir evitar les plagues, anticipant-se amb estes mesures en els principals focus de reproducció i obstaculitzant-ne la proliferació”, ha destacat la regidora de Sanitat, Encarna Lerma Besó.
D’altra banda, en l’últim rebut d’Aigües de l´Horta s’han publicat consells per a evitar la seua proliferació -com ja es féu l’any passat-, s’han col·locat opis amb estes recomanacions a seguir i en unes setmanes arrancarà una campanya en xarxes socials que es complementarà amb l’elaboració de fullets informatius.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.