Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Els veïns de les urbanitzacions de Torrent reben consells per a evitar la proliferació del mosquit tigre

juny 20, 2018

Experts del Institut Cavanilles de Biodiversitat estan oferint xarrades informatives en les associacions de veïns per a combatre a l’insecte

El Club Santa Apolonia va acollir ahir l’última de les xarrades informatives sobre el mosquit tigre. Una dotzena de veïns d’aquesta urbanització va participar i va exposar els seus dubtes en la reunió, dirigida per l’investigador David López, del Institut Cavanilles de Biodiversitat, de la Universitat de València. Amb l’arribada de les altes temperatures, aquest molest insecte fa la seua aparició i convé estar preparat.

Des de principis del mes de maig, les associacions de veïns, especialment les de les urbanitzacions, han acollit sessions informatives amb consells per a prevenir i actuar contra el mosquit tigre. La campanya de xarrades per a fomentar la col·laboració ciutadana, coordinada pel catedràtic Ricardo Jiménez Peydró, de l’Institut Cavanilles. Les jornades han passat ja per les associacions de veïns del Vedat, la Marxadella, Mes de la Montañeta, el Pantà, Miramar i la que va tenir lloc ahir en Santa Apolonia.

A més, des de principis del mes de març s’estan duent a terme a Torrent actuacions preventives contra el mosquit tigre, centrades principalment en pluvials i zones d’estancament d’aigua. L’edil de Sanitat, Encarna Lerma Besó ha puntualitzat que “aquests treballs preventius per a evitar les plagues, prioritzen les actuacions en els principals focus de reproducció obstaculitzant així la seua proliferació”. Els operaris estan treballant de forma sectorizada fins a arribar a la totalitat del territori municipal.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.