Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

Els ornaments nadalencs fabricats per l’alumnat torrentí decoraran els històrics ficus de la ciutat

desembre 9, 2016
Els col·legis Squema i Antonio Machado han sigut enguany els encarregats de fabricar els ornaments 
 
L’Associació ADISTO ha realitzat la felicitació nadalenca del consistori
Este matí la sala de plens de l’Ajuntament de Torrent ha acollit els representants del alumnes del CEIP Antonio Machado i el col·legi Squema, que han lliurat a l’alcalde els ornaments amb què es decoraran per Nadal els històrics ficus que hi ha a la plaça Bisbe Benlloch i a l’avinguda Genaro Palau. L’alcalde Jesús Ros ha rebut els alumnes dels col·legis, que han estat acompanyats pels seus mestres, i ha agraït l’esforç i la col·laboració tant d’alumnes com de docents per l’elaboració dels ornaments amb què han contribuït a la decoració nadalenca de la ciutat en una època tan assenyalada.
Els alumnes d’ambdós col·legis han creat manualment a les aules estos ornaments que podran ser visitats durant tot el període nadalenc pels torrentins i torrentines que passegen per estos dos enclavaments de la ciutat. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, i el regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, han estat presents en este acte i han lliurat als i les alumnes un record institucional per a agrair-los la seua desinteressada col·laboració.
A més, els xics i xiques d’ADISTO han realitzat unes targetes nadalenques, entre les quals es troba la felicitació que utilitzarà l’ajuntament per a felicitar estes dates. El regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, va estar dilluns a la vesprada en el local de l’associació i va contemplar el meravellós treball realitzat pels participants. Els dibuixos tenen colors molt vius, han utilitzat purpurina i han plasmat tots els bons desitjos que té l’associació per a tots els torrentins i torrentines en este període nadalenc.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.