Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Els nous membres del Consell Municipal d’Infància de Torrent estrenen càrrec

abril 6, 2018

L’organisme és l’enllaç dels més joves de la ciutat amb l’Administració local

La sala d’exposicions de l’Espai va acollir este dimecres la primera activitat del nou equip de xiquets i xiquetes que formen part del Consell Municipal d’Infància de Torrent. Durant la jornada es va celebrar l’acte d’investidura, en el qual els nous membres han pres possessió del càrrec.

Els quatre xiquets i xiquetes consellers de 2016-2017, que coneixen bé el funcionament d’este projecte de participació ciutadana, van ser els amfitrions de la trobada. Sota la seua solvència han sigut presentats els noms de les 32 xiquetes i xiquets que actuaran enguany com a portaveus de les opinions dels ciutadans més joves del municipi de Torrent.

A partir d’ara les seues funcions seran assistir a assemblees amb polítics, participar en reunions dels xiquets i xiquetes representants del Consell de Torrent, mantenir trobades amb altres consells d’infància de la Comunitat Valenciana, assistir a actes institucionals organitzats per UNICEF i administracions públiques, però sobretot actuaran d’enllaç entre l’Administració local i els xiquets i xiquetes de Torrent.

Estos xics i xiques, als quals se’ls notava un poc nerviosos al principi de la jornada, s’ho van passar molt bé fent jocs per a conéixer-se millor. La regidora de Drets Personals, Encarna Lerma Besó, els va acompanyar en tot moment i els va explicar la importància de les seues aportacions per a l’equip de govern i “fer així de Torrent un bona ciutat on viure”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.