Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El World Pàdel Tour arriba a Torrent amb el Tau Ceràmica Torrent Challenger
El World Pàdel Tour arriba a Torrent amb el Tau Ceràmica Torrent Challenger
,

El World Pàdel Tour arriba a Torrent amb el Tau Ceràmica Torrent Challenger

octubre 14, 2022

La competició tindrà lloc del 31 d’octubre al 6 de novembre, dividint-se les diferents fases del torneig entre el Poliesportiu de Parc Central i el Pavelló del Vedat

Un total de 96 parelles masculines i 60 femenines es disputaran els 35.000 euros de premi per a cada categoria, a més de la passada a la Race Challenger Final, que es disputarà a Còrdova el mes vinent de desembre

L’Ajuntament de Torrent ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació el Tau Ceràmica Torrent Challenger, l’esdeveniment pertanyent al circuit World Pàdel Tour i organitzat per Ultimate Padel Company (UPC), que reunirà del 31 d’octubre al 6 de novembre a algunes de les millors parelles masculines i femenines del món en la capital de L’Horta Sud. El Poliesportiu de Parc Central acollirà del 31 d’octubre al 2 de novembre la fase classificatòria de la competició, disputant-se la fase final en el Pavelló del Vedat del 3 al 6 de novembre.

“Continuem apostant per l’Esport com a eix de transformació social i econòmica, acollint cada vegada un major nombre de competicions de primer nivell, que atrauen a un gran nombre de persones a conèixer la nostra ciutat i ens ajuden a fomentar una manera de vida saludable entre els nostres veïns i veïnes”, explica la regidora d’Esports, Susi Ferrer. Per part seua, el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos, explica que “el Tau Ceràmica Torrent Challenger donarà un impuls a les instal·lacions esportives, ja que s’escometrà la renovació de les pistes perquè el torneig es dispute en les millors condicions, repercutint aquesta millora també en els aficionats i aficionades al pàdel que viuen a Torrent”.
D’aquesta manera, després de les dates disputades a Getafe, Albacete, Manacor i Calanda, un total de 96 parelles masculines i 60 femenines participaran en aquesta cinquena data del Challenger, la qual compta amb un premi de 35.000 euros per a cada categoria i classificarà a les 16 millors parelles masculines i femenines per a la Race Challenger Final, que tindrà lloc a la ciutat de Còrdova el mes vinent de desembre.

Sobre aquest tema, el president d’UPC, Jesús Ferrer, ha expressat que “aquesta data té un caire especial perquè coneixerem els reis i les reines de la prova de Torrent i es decidirà la llista de parelles definitiva per a la Race Challenger Final del 2022”. A més, Ferrer ha volgut mostrar el seu agraïment a l’Ajuntament de Torrent i la Fundació Esportiva Municipal per “l’enorme treball que han dut a terme durant les últimes setmanes perquè el torneig puga disputar-se en les millors condicions possibles, així com el suport que han mostrat a aquest esport”.

També han participat en l’acte de presentació el jugador professional, José ‘Josete’ Rico, i la jugadora, Tamara Icardo, qui competiran davant el seu públic en el Challenger de Torrent, ja que tots dos són naturals de la Comunitat Valenciana. “Jugar a casa, amb el nostre públic, és una gran oportunitat per a nosaltres, per la qual cosa donarem tot en la pista per a fer que se senten orgullosos”, ha afirmat José Rico. Igual que el seu company, Tamara Icardo s’ha mostrat molt satisfeta per poder disputar aquest torneig a casa i també ha volgut posar en valor que “el premi siga el mateix tant per a homes com per a dones, demostrant els valors positius que impulsem amb aquest esport”.

La primera fase de la prova, disputada en Parc Central, serà d’assistència lliure i gratuïta i les entrades per a la fase final, allotjada en el Pavelló del Vedat, poden adquirir-se en la web del World Pàdel Tour Challenger (https://wptchallenger.com/). Així mateix, cal destacar que la fase final serà transmesa a través del streaming oficial del World Pàdel Tour.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.