Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El Voluntariat Ambiental arriba a la seua fi

agost 17, 2017

Els voluntaris i voluntàries han dut a terme treballs de conservació i rutes de vigilància en El Vedat i la Serra Perenxisa

 

El segon cap de setmana d’agost es clausurà el Voluntariat Ambiental, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Torrent en col·laboració amb el Centre Ambiental El Vedat en la qual han participat al voltant de 40 joves. La programació ha estat repleta d’activitats per a fomentar la conservació del Medi ambient, així com rutes de vigilància i formació per als i les assistents.
A més, en l’edició d’enguany, el Voluntariat Ambiental ha col·laborat amb l’Associació de Veïns del Vedat, a la qual han donat mitja dotzena de cases per a ratapinyades, insectes i dracs, realitzades pels propis voluntaris i voluntàries.
La regidora de Medi ambient, Inma Amat, ha visitat el Centre Ambiental per a donar l’enhorabona als i les participants i comprovar de primera mà el bon treball realitzat pel Centre Ambiental, i per tots i totes que, desinteressadament, dediquen el seu període estival col·laborant en activitats mediambientals de conservació i millora.
Els voluntaris i voluntàries han participat en tallers de suport per a tractar temes com la biodiversitat agrícola o el canvi climàtic. A més, s’ha cuidat i visitat horts d’acte conree, s’han realitzat cursos de **etnobotánica i col·laborat amb la Escola d’Estiu, entre altres activitats.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.