Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El torrentí Jaume Ballester es proclama campió d’Espanya d’Enduro en la categoria de   85 cc
,

El torrentí Jaume Ballester es proclama campió d’Espanya d’Enduro en la categoria de  85 cc

desembre 18, 2020

El jove motociclista de Torrent es va imposar en l’última prova de la RFME Copa d’Espanya d’Enduro Infantil, que tingué lloc el passat 13 de desembre en el Circuit Ricardo Tormo

El torrentí Jaume Ballester es va proclamar campió d’Espanya en la categoria de 85 cc en l’última prova de la RFME Copa d’Espanya d’Enduro Infantil, el passat dia 13 de desembre en el Circuit Ricardo Tormo de Xest (València). El pilot es va imposar així en una prova molt completa, amb trams de rambla, revoltes planes amb una miqueta d’herba i passos de pedra lents que requerien una gran tècnica. Després d’aquest triomf, el jove motociclista torrentí planeja fer el salt a la categoria de 125 cc, encara que per edat, fins i tot podria quedar-se un altre any en la seua categoria actual.

A més, Jaume Ballester que només té tretze anys, pot presumir de trajectòria, ja que en el 2020 ha aconseguit ser: Campió de Motodes, sub-campió Comunitat Valenciana de Motocross 85 c.c, campió Comunitat Valenciana de Enduro 85 c.c i campió de Espanya Enduro 85 c.c.