Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El teixit associatiu de la ciutat celebra les falles
El teixit associatiu de la ciutat celebra les falles
,

El teixit associatiu de la ciutat celebra les falles

març 15, 2018

Ahir a la vesprada, el Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar es va engalanar per a celebrar un programa faller ple d’activitats. Com a novetat enguany, els i les assistents van poder gaudir de la Cremà de la falla; un monument realitzat pel propi alumnat i que tenia com a eix central: la Torre, les flors i els masclets. La fallera major del Centre Mare de Déu de l’Olivar, Dolores Bonilla, va gaudir de la festa i va ser l’afortunada que es va portar el “ninot indultat” d’aquesta falla que amb tanta il·lusió i afecte han realitzat.

La vesprada es va iniciar amb una bunyolada, i abans de cremar la falla, un grup de majors va cantar un repertori de cançons típiques valencianes. A continuació, i davant l’assistència de la fallera major infantil de la falla Sants Patrons, es va realitzar un castell de focs artificials que va donar l’inici a la cremà de la falla. No van voler perdre’s aquest acte el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, i la regidora de Medi ambient, Inma Amat.

Aquest matí el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, ha visitat el Centre Ocupacional Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) que avui ha celebrat la plantà de la seua falla. Més tard, la falla Pare Méndez juntament amb la Org. Immobiliària Cases de l’Horta i el Forn Foieta, han preparat una bunyolada solidària a el benefici de la qual serà donat al Punt d’Aliments. El recorregut faller que ha realitzat el regidor ha acabat en el col·legi Mont-Sió, on els alumnes han cremat el seu monument faller.

El teixit associatiu de la ciutat celebra les falles

Aquesta vesprada les activitats falleres no cessen i associacions com Laura Vicuña i l’Escola Pública d’Adults han organitzat diferents esdeveniments per a celebrar aquesta festivitat.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.