Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Sant Sepulcre celebra el 90 aniversari remodelant i restaurant el seu pas i la seua capella
El Sant Sepulcre celebra el 90 aniversari remodelant i restaurant el seu pas i la seua capella
,

El Sant Sepulcre celebra el 90 aniversari remodelant i restaurant el seu pas i la seua capella

febrer 13, 2020

La seu de la Germantat acull fins al divendres 14 una exposició fotogràfica que recull la història del Sant Sepulcre a Torrent
Amb motiu del seu 90 aniversari, la Germantat del Sant Sepulcre de Torrent ha preparat una sèrie d’actes públics que porten també aconseguisc canvis i aportacions al patrimoni artístic de la ciutat.
Entre les novetats s’ha procedit a realitzar una rèplica idèntica a l’original de la figura del Crist, perquè puga ser utilitzada per la germanor quan aquesta participe en actes que tinguen lloc en altres ciutats. A més, s’ha remodelat el camina que, al costat de la citada figura, conforma el Pas del Sant Sepulcre. D’igual manera, també s’han policromat les imatges del Via crucis que adornen el pas. També s’ha recuperat la Capella del Sant Sepulcre, que la germantat va tindre a l’església del convent de MontSió des que va ser beneïda a mitjan segle passat fins que va ser traslladat el Pas del Sant Sepulcre al Museu de la Setmana Santa.
Per tot això, la germantat ha organitzat una sèrie d’activitats que ja van començar amb la inauguració de l’exposició ‘Sant Sepulcre, la història d’un pas en imatges’ el passat 7 de febrer, i que es podrà visitar fins a aquest divendres 14 en el local social de la germanor. El president de la germanor, José Enrique *Tronchoni, va fer lliurament de dues plaques en agraïment per la col·laboració del consistori a l’alcalde Jesús Ros, que va ser l’encarregat de tallar la cinta d’inauguració, i a Javier Ruiz, director de Caixa Rural Torrent, entitat que també ha fet costat a la confraria en aquest 90a aniversari.

Diumenge que ve la germantat viurà un acte emotiu i històric amb la benedicció de la remodelació i restauració del pas del Sant Sepulcre, així com la capella on descansarà la imatge en la Parròquia Ntra. Sra. de MontSió.
L’acte començarà a les 17.30 hores amb una processó des de l’església de l’Asunción fins a la parròquia de Montsió, on es beneirà el pas. Després, a les 19.30 hores tindrà lloc l’eucaristia, al llarg de la qual es beneirà la restauració de la capella del Sant Sepulcre.
La Germantat del Sant Sepulcre, fundada en 1930, és la segona més antiga entre les quals integren el conglomerat de germantats que cada any fan possible la celebració de la Setmana Santa a Torrent.

 

El Sant Sepulcre celebra el 90 aniversari remodelant i restaurant el seu pas i la seua capella

 

 

 

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.