Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El Rock inunda Parc Central amb el Rockejat

juliol 25, 2017
Els amants del rock van gaudir de dos dies d’un intens festival a Torrent 
El cap de setmana passat milers de persones van acudir a la cridada del Rockejat, dues nits intenses de música en l’edició del festival més participativa i econòmica de la història ja que al llarg de l’any, les bandes locals han dissenyat el model de concert – grups, horaris, temes per banda i ordre d’actuació- sobre la base de les diferents propostes oferides des de la regidoria segons la disponibilitat dels grups escollits en aquestes dates. D’aquesta forma, s’ha dissenyat un festival col·laboratiu creat pels joves músics de la ciutat i adaptat als gustos musicals del públic del Rockejat.
El divendres va obrir el festival el grup valencià Arzua 25. Des de Sardenya van arribar Train to Roots amb els seus ritmes reggae i ska, després d’ells, els mítics sevillans de Reincidentes van fer saltar i cridar a tot el públic. A continuació, un altre grup veí de la localitat, Sva-Ters, va fer gaudir a tots i a totes amb els seus ritmes i cançons en valencià. Per a acabar, i amb un públic lliurat, Los de Marras van pujar a l’escenari per a tancar la primera jornada de Rockejat amb un espectacle digne d’aquest gran festival, del públic i de la ciutat.
La segona jornada de Rockejat es va iniciar de la mà de Tonirito Leré i la bona band als quals van seguir el grup madrileny Porretas i els valencians Benito, Mafalda, Desconcierto i The Third Grade. Un cartell de primer nivell que va fer gaudir a milers de persones els dos dies de festival, tots i totes ja esperen amb ganes l’arribada del Rockejat 2018.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.