Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El recorregut de la 14a Mitja Marató serà més pla a petició dels participants
El recorregut de la 14a Mitja Marató serà més pla a petició dels participants
,

El recorregut de la 14a Mitja Marató serà més pla a petició dels participants

abril 6, 2018

La modificació del recorregut permetrà obtindre millors marques i una participació més alta

Enguany amb una dedicatòria especial perquè porta el nom de Memorial Blas Gámez

Torrent tornarà a ser l’epicentre de l’atletisme popular el pròxim 22 d’abril amb la 14a Mitja Marató i la 5a 10K, enguany amb una dedicatòria especial ja que porta el nom de Memorial Blas Gámez.

A més, com a novetat, enguany s’ha modificat el recorregut a petició dels participants, i serà en esta edició un circuit més urbà i pla que permetrà obtindre millors marques i afavorirà una participació més alta. “Escoltant els participants i clubs tractem de donar resposta a les seues demandes, ja que Torrent té moltes característiques perquè siga un esdeveniment amb molta rellevància i en eixe camí ens trobem, consolidant la prova que esperem que torne a estar en el circuit de carreres populars de la Diputació de València” afirma Nadia Marín, regidora d’Esports.

Recorregut de la mitja marató: http://bit.ly/2hcdkhc

Recorregut 10K: http://bit.ly/2gba2az

L’eixida de la 10K serà a les 9.00 h i la mitja tindrà lloc a les 9.30 h. Les inscripcions poden fer-se en la web www.cronorunner.com fins al dijous 19 d’abril a les 23.59 hores, en Esport Runner (C/ Exèrcit Espanyol, 6) o personalment en les oficines de la FDM (Tel. 96 156 23 46 – Fax 96 156 17 31) fins a les 14.00 hores del mateix dia de la carrera, i la recollida de dorsals 1 hora abans en la Ciutat de l’Esport.

 

El recorregut de la 14a Mitja Marató serà més pla a petició dels participants

Marxa ciclista La Rompecadenas

El club ciclista Los Rompecadenas de Torrent organitza la marxa cicloturista La Rompecadenas, que tindrà lloc el dissabte 12 de maig de 2018. La Rompecadenas és una marxa cicloturista oberta a tots els ciclistes federats i no federats majors de 18 anys els quals poden fer el recorregut llarg i curt (gran i mig fons).

L’edat mínima per a participar en la prova són 18 anys. Des de l’organització no s’establix una edat màxima per a participar-hi, però tot aquell que supere els 74 anys d’edat haurà d’estar en possessió d’una llicència federativa.

La marxa tindrà lloc el 12 de maig a les 7.30 h des del carrer dels Moliners, 2. La carrera de gran fons és de 185 km i la de mig fons de 98 km. Les inscripcions es poden fer fins al 7 de maig en http://www.sltsport.com/eventos/iii-la-rompecadenas/

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.