Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa de 2019
El Pregó dóna inici a la Setmana Santa de 2019
, ,

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa de 2019

abril 8, 2019

Maria Silla Mora, Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció, va rebre el palmell i Estendard que representen el càrrec

La parròquia de Mont Sió va acollir este diumenge de matí el Pregó de Setmana Santa, un acte que és el punt de partida de la Setmana Santa de 2019. D’aquesta manera, els torrentins i torrentines es preparen per que els carrers de la ciutat s’omplin de devoció i tradició, des del 14 d’abril, Diumenge de Rams, fins al 21 d’abril, Diumenge de Resurrecció. Durant el Pregó, la Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció de 2019, María Silla Mora; acompanyada de les seues cambreres, María Martínez Puig i Blanca Puchades Vallejo; de l’alcalde Jesús Ros i el president de Junta Central de Germandats, José Vicente Yago Mora; rebé el palmell i estendard que representen el càrrec.

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa de 2019

L’alcalde, junt amb el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, i els membres de la corporació municipal, dedicà unes paraules a la Reina de l’Encontre destacant la importància del seu càrrec com a representant de la Virreina Germana de Foix, “en una Setmana Santa que els torrentins i torrentines Tenim molt arrelada i que ens identifica com a poble, un poble on mantenim vives les nostres tradicions, festes i cultura “.

L’encarregat de pronunciar el Pregó fou Don Jesús Girón Izquierdo, sacerdot de l’Arxidiòcesi de València des de juny de 2004, i que estigué durante sis anys com a vicari a la parròquia de l’Assumpció de Torrent. Després de les emotives paraules es realitzà un concert de la mà de la Coral Polifònica de la Unió Musical de Torrent, amb el director Guillermo Ferrando Simón; i de l’Orquestra de la Unió Musical, a càrrec del director Rafael Ortí Martínez.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.