Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El poble de Torrent homenatja el poeta i escriptor valencià Vicent Andrés Estellés

octubre 4, 2016
Els assistents recitaren poemes de l’escriptor de Burjassot

El grup Corda i Veu CSA AL VENT va oferir un espectacle musical que va cloure l’acte
Emmarcat dins de la setmana de celebració de la festivitat del Nou d’Octubre, dissabte passat l’associació cívica La Gavella va organitzar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent l’acte que any rere any homenatja el poeta valencià Vicent Andrés Estellés, escriptor burjassoter que tant ha contribuït a la cultura del nostre país deixant-nos el seu llegat i que s’ha convertit en un referent en la literatura valenciana des de la postguerra fins al dia de hui.
L’acte va començar amb la lectura d’una selecció de poemes de l’escriptor valencià en la qual participaren Alfred Costa, regidor d’Activitats Lúdiques i Transparència; Patricia Sáez, regidora d’Educació i Dinamització Lingüística; i Andrés Campos, regidor de Modernització i Gestió de Recursos, juntament amb altres veïns i veïnes de la localitat. En acabant, els assistents van poder gaudir d’un sopar de germanor que es va cloure amb l’actuació musical del grup Corda i Veu CSA AL VENT.
Diumenge els xiquets es divertiren a la plaça del Frare Antonio Panes amb una jornada d’animació infantil amb pintacares i castells unflables. Estes activitats junt amb el Concurs d’Indumentària Valenciana i l’exposició del llibre valencià “Panoràmica des del còdex fins al segle XXI” han donat pas a l’inici d’una setmana cultural celebrada amb motiu del Nou d’Octubre que inclourà diverses activitats per a tots els públics.

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.