Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El pàrquing Juan Carlos I aconseguix el 80% d’abonaments en la seua primera setmana

març 21, 2018

En total han sigut quasi 900 els vehicles que han utilitzat este servei en la setmana de Falles en què l’accés era debades

De les 300 places, 150 estan destinades a contractacions fixes, de les quals ja s’han reservat 124

L’aparcament Joan Carles I ha tingut una rotació de 860 vehicles des que va obrir les portes al principi de la setmana fallera. L’alcalde Jesús Ros ha valorat “molt positivament” l’acollida que ha tingut l’obertura, ja que “s’han dut a terme més del 80% de les contractacions de les places destinades als abonaments fixos”; a més, l’alta rotació de vehicles significa que “estem donant un bon servei als ciutadans i ciutadanes i oferint un servei que resulta atractiu per la zona i pel preu”, ha explicat en roda de premsa.

S’han fet un total de 124 contractacions fixes de les 150 disponibles, de les quals 50 es van realitzar el primer dia. Després de la bona acceptació que ha tingut, “s’estudiarà ampliar el nombre de places fixes si calguera”, ha puntualitzat l’alcalde. Cal destacar que durant els dies centrals de la setmana fallera, dissabte 17 i diumenge 18 de març, l’aparcament ha estat complet durant tot el dia.

L’Ajuntament de Torrent va posar a la disposició dels usuaris de forma gratuïta este servei, i el va fer coincidir amb la setmana fallera amb l’objectiu de donar a conéixer el pàrquing, fomentar el transport públic i millorar el trànsit en la zona.

Els abonaments estan pensats per a veïns i veïnes de la zona, així com per a les persones que treballen al voltant de l’aparcament, com ara al jutjat, a les clíniques o a les oficines, o les persones que agafen el metro. Així, de 7.30 a 15.30 hores costarà 18 euros al mes i de 15.30 a 20.30 hores, 15 euros. A més, s’oferix aparcar-hi des de les 20.00 hores fins a les 8.00 hores del matí per 18 euros mensuals o les 24 hores per només 30 euros.

Mobilitat, TorrentBus i TorrentBici 
A més, l’1 de març es va iniciar la campanya “Mou-te, combina mobilitat entre TorrentBus i TorrentBici”. Els usuaris del servei d’autobús podran utilitzar, de manera gratuïta, la flota de bicicletes públiques que té la ciutat.

Això se suma a la mesura de gratuïtat del transport per a persones amb diversitat funcional intel·lectual, estudiants, pensionistes, jóvens amb Carnet Jove, aturats, persones amb mobilitat reduïda i persones amb ingressos per sota del salari mínim interprofessional que sol·liciten la seua targeta daurada o d’estudiant, que des del passat 2016 ja tenen este benefici.

Totes estes mesures avalen l’aposta del consistori per la mobilitat i el transport públic, amb mesures ja consolidades que resulten accessibles a tots els torrentins i torrentines.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.