Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El nou tram urbanitzat de Camí Reial ja està obert al trànsit
El nou tram urbanitzat de Camí Reial ja està obert al trànsit
,

El nou tram urbanitzat de Camí Reial ja està obert al trànsit

febrer 11, 2022
L’Ajuntament de Torrent ha finalitzat la repavimentación del tram comprès entre els carrers Riu Túria i Sant Marcelì, fins a la intersecció amb els carrers Sant Valerià i Sant Ferran

L’Ajuntament de Torrent continua amb el desenvolupament del Pla de Reurbanització de Vies Públics impulsat en diversos punts de la ciutat. En els últims dies s’ha conclòs la repavimentación del nou tram urbanitzat de Camí Reial, que afecta a l’espai de 170m comprès entre els carrers Riu Túria i Sant Marcelí, fins a la intersecció amb els carrers Sant Valerià i Sant Ferran.  En conseqüència, aquesta setmana ja s’ha obert al trànsit en aquesta nova secció viària, que manté el criteri de les millores ja concloses en el tram previ, amb aparcament en tots dos costats i alineació d’escocells i voreres.

La regidora de Gestió de la Ciutat, Inma Amat, assenyala que “s’estan  concretant les actuacions urbanístiques emmarcades en els projectes que el govern municipal ha iniciat amb la finalitat de millorar la imatge urbana de la ciutat i renovar els serveis públics, ampliant i donant continuïtat a les obres efectuades en diferents àrees de la ciutat”.

Així, aquesta intervenció se suma a la bateria d’actuacions efectuades en la zona en etapes anteriors del pla, que contemplen: la renovació de la xarxa arterial i de distribució d’aigua potable, així com la renovació dels col·lectors de sanejament, una instal·lació de xarxa de reg i el soterrament de la instal·lació d’enllumenat.

El nou tram urbanitzat de Camí Reial ja està obert al trànsit

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.