Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El nou espai multiusos de l’Àgora de Parc Central encara la recta final
El nou espai multiusos de l’Àgora de Parc Central encara la recta final
,

El nou espai multiusos de l’Àgora de Parc Central encara la recta final

octubre 16, 2019

En els pròxims mesos, la ciutat comptarà amb una nova sala municipal per a esdeveniments socioculturals

El nou espai multiusos municipal per a esdeveniments i activitats socioculturals en l’Àgora de Parc Central de Torrent encara la recta final. En els pròxims mesos, les associacions culturals i col·lectius festers de la capital de l’Horta Sud podran gaudir d’un nou i important punt de trobada. Així ho ha comprovat aquest matí l’alcalde Jesús Ros; la regidora de Cultura, Susi Ferrer; el regidor de Modernització, Andrés Campos; l’arquitecte municipal responsable de l’obra, Vicent Ferrer; i la directora del centre esportiu AQA Parc Central, María Seijas, que han visitat les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport acompanyats per les i els periodistes dels mitjans de comunicació que cobreixen l’actualitat diària de la ciutat. D’aquesta manera, han pogut conéixer tots els detalls d’aquest innovador projecte, que està finançat amb el superàvit amb el qual el consistori va tancar l’exercici de 2017, dins del programa ‘Estalviar per a Invertir’ d’inversions financerament sostenibles i que compta amb un pressupost de 440.000 €.

El nou espai multiusos de l’Àgora de Parc Central encara la recta final

La nova infraestructura, dissenyada per a integrar-se en l’entorn, compta amb una àrea d’actuació de 2.000 m2, dels quals 1.150 m2 romanen coberts. El recinte, format d’un sostre fix, està protegit per parets tèxtils i monitorades, que podran obrir-se i tancar-se depenent de la temporada de l’any i de la climatologia, podent utilitzar-se tant a l’hivern com a l’estiu. El recinte municipal és una resposta a les necessitats dels col·lectius i associacions, “convertint-se en un important punt de trobada que impulsarà la nostra vida social i cultural torrentina i que podrà acollir activitats de tota mena”, ha assenyalat l’alcalde Jesús Ros.

Igualment, la part interna és una àrea flexible i multifuncional que podrà acollir fins a 1.000 persones aproximadament, permetent, a més, adaptar l’espai per a crear diferents combinacions i distribucions, depenent de l’acte o l’esdeveniment que es realitze. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha declarat la importància d’aquest fet, “ja que obri un món de possibilitats i ens ofereix, no solament un espai, sinó estades diferents on poder realitzar al multitud d’esdeveniments com a reunions, exposicions o celebracions”.

Les instal·lacions també compten amb dues xicotetes construccions dedicades als banys, que estan adequats a les normatives de llocs on es realitzen activitats lúdiques.

Gespa camps de futbol

Al mateix temps, els assistents també han visitat els renovats camps de futbol de Parc Central, on recentment s’ha substituït la gespa; una iniciativa també emmarcada en el llistat de IFS. La col·locació d’aquesta nova gespa artificial d’última generació s’ha realitzat amb un material de fibra monofilament resistent als raigs UVA, capaç de suportar altes temperatures i variacions climatològiques.

En total s’ha intervingut en una zona de 16.000 metres quadrats on també s’ha reparat la superfície de joc i es van realitzar processos de neteja i de la xarxa de desguàs. A tot això se li suma la substitució de les vidrieres, les quals estaven deteriorades, i la instal·lació de les quatre porteries grans i les huit xicotetes.

Aquestes actuacions en els camps de futbol es completaran amb la pròxima construcció d’uns vestuaris que se situaran en la zona de pàrquing, projecte en el qual es treballa que en aquests moments i que cobrirà una de les reivindicacions dels clubs de la ciutat.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.