Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El nou Centre d’Educació Especial L’Encarnació fa els primers passos

agost 8, 2017
Este col·legi de Torrent inclourà una vintena d’aules, menjador, servei d’ambulatori i zona d’administració
Aprofitant l’aturada estival, esta setmana han començat a instal·lar-se els mòduls que acolliran de forma provisional l’alumnat del Centre d’Educació Especial L’Encarnació mentre es realitzen les obres del col·legi programades per al pròxim curs. La Conselleria d’Educació va licitar durant el mes d’abril passat un contracte per 4,3 milions d’euros per a estes obres d’ampliació i adequació del centre, amb les quals s’eliminaran els actuals barracons on estudiava l’alumnat. L’alcalde, Jesús Ros, ha assenyalat que es tracta “d’una millora essencial en l’àmbit educacional de la ciutat que respon a una reivindicació històrica de la comunitat educativa i que retornarà la dignitat als alumnes del centre”.
Al llarg d’esta setmana s’han donat els primers passos del procés mitjançant la instal·lació de barracons provisionals en una ubicació alternativa per a, seguidament, començar les obres en la part del solar ampliat. D’esta manera, i durant el temps que duren les obres, els alumnes del col·legi seguiran estudiant en els espais alternatius. Una vegada acabat el solar s’iniciarà la construcció del nou edifici i la rehabilitació de l’actual.
El nou centre tindrà una capacitat per a 162 alumnes, un total de huit aules per a escolars de tres a huit anys, sis aules per a escolars d’edats entre els nou i els setze anys i cinc dirigides a estudiants des dels dèsset fins als vint-i-un anys. El col·legi també inclourà un menjador, dos aules destinades a la iniciació professional, un servei ambulatori i una zona d’administració.
La regidora de l’Àrea d’Educació, Patricia Sáez, ha assenyalat que “estes obres suposen crear un centre que cobrirà realment les necessitats de l’alumnat amb diversitat funcional ja que generen un espai òptim per al seu desenvolupament educatiu i personal. Estem orgullosos perquè l’esforç i el treball que s’ha fet juntament amb el centre ja comença a ser una realitat”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.