Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El Museu Ferrocarril de Torrent obrirà les portes al públic la setmana vinent

juliol 7, 2017

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i l’alcalde, Jesús Ros, visitaren ahir de matí les instal·lacions

 

Després de mesos de rehabilitació i obres en els antics tallers de ferrocarrils de la FGV, este emblemàtic i històric enclavament de la ciutat ja té els dies comptats per a l’obertura pública. L’alcalde, Jesús Ros, ha acudit a la primera visita guiada amb la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, on han pogut gaudir de la col·lecció de trens i tramvies històrics d’esta empresa pública valenciana.

L’alcalde, Jesús Ros, ha assenyalat en la roda de premsa que ha tingut lloc a les instal·lacions que “fa anys que la ciutat de Torrent sabia que tenia un tresor, i per això hem de donar les gràcies a Conselleria per complir tan aviat amb la seua paraula. Convide tots els veïns i veïnes de la ciutat i aquells que vulguen a gaudir d’estes peces úniques que formen part del nostre patrimoni històric”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.