Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Museu de Setmana Santa inaugura el seu pesebre
El Museu de Setmana Santa inaugura el seu pesebre
, ,

El Museu de Setmana Santa inaugura el seu pesebre

desembre 17, 2018

Felicitacions i actes culturals omplen la programació nadalenca del cap de setmana

La ciutat de Torrent ha viscut un nou cap de setmana carregat d’activitats nadalenques, amb especial protagonisme de diferents col·lectius i associacions. El divendres, el museu de Setmana Santa va acollir la inauguració del seu pesebre i la seua trobada de felicitació de Nadal, amb la presència de representants de les diferents germanors així com de la Reina de la Trobada de 2018, Cristina Peris.

El Museu de Setmana Santa inaugura el seu pesebre
L’associació Tècniques Orientals va celebrar també divendres passat el seu tradicional berenar per a felicitar les festes. En l’Associació de Veïns El Vedat es va inaugurar l’exposició de fotografies de Chimo Pardo, una mostra d’imatges de gran format de la ciutat de Londres. A més, membres de l’associació van participar el dissabte en una visita guiada per la ciutat.


El cap de setmana també ha tingut temps per a combinar esport i solidaritat. En el poliesportiu Anabel Medina, el club Gimnàstica Rítmica Torrent, va celebrar un festival a benefici de l’Associació Contra el Càncer de Torrent.

La música ha sigut també part fonamental d’aquesta finalitat de setmana nadalenc. El Auditori va acollir dos concerts per Nadal del Cercle Catòlic. El dissabte va ser el torn de la banda i el diumenge de l’Orfeó Polifònic, amb una programació de peces nadalenques.

L’alcalde Jesús Ros, al costat dels membres de l’equip de govern, ha participat al llarg del cap de setmana en les activitats que preparen els col·lectius i associacions locals.

El passat 8 de desembre, Torrent va estrenar la seua programació d’activitats de Nadal amb un espectacle de llums i música en la façana de l’Ajuntament. L’espectacle, que és una novetat d’enguany, es repeteix tots els dies des de les 18 hores cada trenta minuts.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.