Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El FORUMT Ciutat de Torrent acaba els seus cursos de perfeccionament musical

juliol 6, 2017

Enguany, la Unió Musical de Torrent ha organitzat l’edició número 37 dels cursos de perfeccionament musical, ara amb el nom de FORUMT d’Interpretació i Perfeccionament Musical Ciutat de Torrent. Durant estos dies, els alumnes han pogut ampliar els seus coneixements musicals amb professors especialitzats, alumnes de diferents centres i tallers dinàmics.

Dissabte passat, el Conservatori de Torrent acollí l’acte de clausura del FORUMT, un acte en què els participants dels cursos de percussió, violí, cant, saxo, trombó, flauta, oboé i fagots, clarinets, trompeta i la nova especialitat de composició feren una demostració de tot l’aprés durant el curs. Posteriorment, es donaren els diplomes acreditatius a tots els participants.

El regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, dirigí unes paraules d’agraïment a la Unió Musical, la qual seguix contribuint a l’augment de la qualitat i del patrimoni musical de la ciutat amb iniciatives d’este tipus. A més, va destacar el caràcter internacional dels cursos amb participants de diversos països. La musa de la Música, Ana María Castro, el president de la Unió Musical, Juan Benavent, el regidor de Cultura, Alfred Costa, i els professors de cada especialitat foren els encarregats de lliurar els diplomes.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.