Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Festival a la Tardor ompli de música el cap de setmana a Torrent
El Festival a la Tardor ompli de música el cap de setmana a Torrent
,

El Festival a la Tardor ompli de música el cap de setmana a Torrent

octubre 28, 2021

L’artista local Raúl Ogalla, amb els guanyadors del concurs ‘Talents de Casa’, i l’espectacle musical ‘Grans Veus’ van protagonitzar les actuacions musicals del cap de setmana a la ciutat

El Festival a la Tardor 2021 que organitza l’Ajuntament de Torrent va arrancar amb les primeres actuacions d’aquest passat cap de setmana.
La primera de les actuacions programades en l’agenda del festival, que comptava amb les veus de Pascual Andreu i Saray García, va haver de ser suspesa pel risc de fortes tempestes que el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat havia anunciat per a la vesprada de divendres. Tot i això, la jornada de dissabte va poder dur-se a terme d’acord amb el que estava previst, i l’escenari de la plaça Major va acollir l’espectacle musical Grans Veus, amb les actuacions de Manu Rodríguez, Laura Monsalve i Germán Scasso, que van fer un recorregut pel panorama musical actual amb la interpretació de les cançons de la teua vida.

La vesprada de diumenge els torrentins i les torrentines van gaudir d’un altre espectacle musical que reuní l’artista local Raúl Ogalla -conegut per haver arribat a la final d’un talent xou televisiu amb una actuació que és un tribut a Manuel Carrasco- amb Alba Carmona i Pedro Soto; finalment, Ángela Martínez no va poder assistir al concert. Tots ells foren els guanyadors de la passada edició del concurs ‘Talents de casa’, una iniciativa que va sorgir de l’Ajuntament per a oferir entreteniment als veïns de la ciutat durant aquells dies del confinament.
I així, finalitzat el primer cap de setmana del Festival a la Tardor, queda esperar la pròxima actuació, que portarà Mr. Kilombo a la ciutat; això serà dissabte, 30 d’octubre a les 21.00 h, en l’Àgora Sound. Un concert debades per al qual únicament és necessari reservar l’entrada a través del web de l’Ajuntament, ja que ha d’adaptar-se a les normes sobre capacitat en recintes d’espectacles.

 

El Festival a la Tardor ompli de música el cap de setmana a Torrent

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.