Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El Diumenge de Rams dóna el tret d’eixida a la Setmana Santa de Torrent

març 22, 2018

El Centre Ambiental El Vedat ha preparat una programació dirigida a tots els públics amb motiu del Dia de l’Aigua

Este cap de setmana el so dels tambors i les cornetes inundarà la ciutat per a marcar l’inici de la Setmana Santa de Torrent. Un acte que  començarà amb la benedicció de rams, una eucaristia i una posterior processó des de la parròquia Montsió. La reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció, Cristina Peris, al costat de les seues cambreres, participarà en un dels itineraris de la processó, exactament al costat del pas portat per la germandat de la Santa Faç. L’altre itinerari estarà presidit pels germans majors de totes les germandats.

Art i música

La vesprada de divendres, l’actuació de l’Escola de Dansa serà la protagonista d’un espectacle que no deixarà ningú indiferent en un acte solidari en benefici de la Casa de la Caritat. Serà a les 19.00 h a la sala d’actes de l’Ajuntament.

D’altra banda, la companyia de Teatre Negre de Praga de Pavel Horleck aterra en l’Auditori per a presentar una adaptació del títol conegut mundialment: Frankenstein; on l’humor, la màgia i el teatre negre es fonen en un espectacle per a tots els públics i que ha captivat més de 15 països del món. Dissabte a les 18.00 h.

El programa continua amb Dvorák Simfònic; en el qual el públic gaudirà d’un repertori musical on la música clàssica serà la protagonista. Diumenge a les 19.00 h.

I per a posar punt final als espectacles musicals, l’orquestra i el cor de la UMT delectarà els apassionats de la música sacra amb un concert en la parròquia de Montsió, diumenge a les 20.15 h.

Activitats per als menuts

Com és habitual, el Centre Ambiental El Vedat ha organitzat una programació infantil per al cap de setmana. A més, el mateix centre celebra dissabte el Dia de l’Aigua amb activitats gratuïtes per a tota la família. A les 10.00 h tindrà lloc una ruta per la senda local del Vedat, i més tard, a partir de les 11.00 h començaran els tallers i jocs per als xiquets i xiquetes. Així mateix, els adults també podran gaudir d’un taller on s’ensenyarà la millor manera d’estalviar a casa.

Diumenge, la diversió i els experiments arriben al Centre Ambiental perquè els xiquets i xiquetes aprenguen. El taller començarà a partir de les 10.00 h. A més a més, les persones aventureres tindran la possibilitat de fer una eixida a la Serra de les Raboses.

Una altra de les possibilitats per al públic infantil és el taller el “Món de les llavors” en l’Hort de Trénor. Una activitat per a descobrir la importància de les plantes, les parts que les componen i la seua reproducció. Diumenge a partir de les 11.00 h.

Festes falleres

Encara que les falles de Torrent 2018 es van acomiadar després de la Crema el dia de Sant Josep, l’Associació La Marxadella no para i celebrarà una festa fallera. A les 14.00 h els membres de l’associació celebraran un dinar. L’Associació de Veïns del Barri dels Caragols també se suma a esta celebració i a les 21.00 h faran la Crema de la falla.

 Dia de la Primavera

L’Associació Santa Sofia de Llevant ha programat una desfilada i una gran varietat d’actuacions per a celebrar el Festival Intercultural del Dia de la Primavera. Dissabte a les 16.00 h des de la plaça de les Corts Valencianes fins a la Torre.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.