Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Dia del Voluntariat a Torrent es tanca amb gran èxit de participació ciutadana
El Dia del Voluntariat a Torrent es tanca amb gran èxit de participació ciutadana
,

El Dia del Voluntariat a Torrent es tanca amb gran èxit de participació ciutadana

desembre 16, 2021

 Associacions ciutadanes, d’ajuda a la diversitat funcional, animalistes i ajuntament festegen al costat de veïns i veïnes de Torrent el Dia del Voluntariat amb activitats, espectacles i punts d’informació

L’associació Solidaritat Torrent al costat de l’ajuntament de la ciutat i amb la participació de més d’una vintena d’associacions que van instal·lar els seus llocs informatius en la plaça Unió Musical van celebrar el passat 11 de desembre el Dia del Voluntariat.

El Dia del Voluntariat a Torrent es tanca amb gran èxit de participació ciutadana

Gran èxit el d’aquesta trobada en una agradable i assolellat matí del dissabte, que convidava a deambular per la plaça per a conèixer de prop les diverses activitats que organitzen algunes associacions ciutadanes, habituals col·laboradors en iniciatives municipals impulsades des de l’ajuntament. A més dels organitzadors, el dia del voluntariat va comptar amb la presència de nombrosos estands d’associacions i col·lectius ciutadans els objectius dels quals se centren en labors desinteressades i solidàries amb persones i col·lectius desfavorits, així com amb assumptes relacionats amb la cultura, l’esport i la protecció mediambiental. Els visitants van poder contemplar de prop a què es dediquen aquestes organitzacions i satisfer la seua curiositat preguntant directament als responsables de cada associació.


Com a part de la jornada festiva que es va celebrar a l’esplanada, al costat de l’estació de metro de l’avinguda, joves i majors van gaudir de diverses actuacions i espectacles, entre els quals destaquen l’actuació de la Muixeranga de Torrent, els qui a més de les seues espectaculars torres humanes van voler retre homenatge a dos dels seus membres més estimats: Francesc Delhom i la presidenta, Neus Capella, per la seua labor al capdavant d’aquesta agrupació.


Van seguir a aquesta actuació la del grup de Ball de Torrent, amb les seues tradicionals danses d’arrels populars, i la participació especial del grup Perfussió, conjunt de músics aficionats a la percussió que integren els membres d’Adisto, els qui van oferir una animada actuació amb la seua batucada. Poc després, l’agrupació Santa Sofia de Bulgària va fer una exhibició de música i dansa tradicional balcànica, on van participar també els més xicotets. Finalment, la guinda als espectacles i actuacions del matí la van posar els xics i xiques del Kangoo Fitness Torrent, saltant per una bona causa

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.