Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

El Consell dels Majors fa balanç de les seues activitats

febrer 22, 2019

L’òrgan consultiu aprova el canvi a Bellido i Mare de Déu de l’Olivar dels balls del cap de setmana i la posada en marxa de classes d’iniciació de valencià

El centre de majors de Mare de Déu de l’Olivar acollí una nova sessió del Consell Municipal de Persones Majors, del qual formen part representants dels centres de majors de Torrent així com dels grups polítics. En esta ocasió, este òrgan consultiu va abordar la programació del curs anterior dels centres de majors per a fer valoracions, millores i recomanacions per a preparar la nova programació. El regidor de l’àrea d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, va atendre les propostes dels participants en la reunió.

A més de la preparació de la setmana del major, que enguany tindrà lloc a l’abril, també es va aprovar el canvi d’ubicació dels balls de la fi que fins ara se celebraven en el CEAM, que passen ara a ser dissabtes i diumenges en el centre de Bellido i Mare de Déu de l’Olivar. També el grup va aprovar la proposta de posar en marxa una aula d’iniciació i aprenentatge de valencià, que es realitzarà en Bellido.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.