Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Torrent estrena nous càrrecs
El Consell de Xiquets i Xiquetes de Torrent estrena nous càrrecs
,

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Torrent estrena nous càrrecs

novembre 12, 2019

33 consellers seran els encarregats de debatre les iniciatives necessàries per a millorar la vida dels xiquets i xiquetes torrentins

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Torrent es va reunir el dissabte al matí en l’Espai de Torrent per a donar la benvinguda als nous consellers i conselleres que participaran al llarg de l’any com a portaveus de les opinions dels ciutadans i ciutadanes més joves de la localitat.

En l’acte d’investidura del nou consell van participar un total de 33 xiquets i xiquetes que actualment cursen 5é de primària en col·legis públics i concertats de Torrent. Per a la seua elecció van ser votats prèviament pels seus companys i companyes de classe per a actuar com a representants de les seues necessitats en el fòrum públic. Al llarg dels pròxims mesos el consell haurà de reunir-se per a indagar en les iniciatives necessàries per a millorar la vida dels xiquets i xiquetes torrentins així com participar en actes institucionals i reunions amb consellers i conselleres d’altres localitats.

La presa de possessió, en el qual els nous membres van rebre una cartera de treball com a símbol de la seua responsabilitat democràtica, va comptar amb l’assistència de la regidora d’Infància, Patricia Sáez, i va ser presentat per un grup de xiquets i xiquetes que ja havien format part del consell durant el passat curs escolar i que ara continuaran col·laborant com a experts i expertes.

Aquest acte està emmarcat dins de les activitats de la Festa de la Infància i de l’Adolescència 2019 que es duen a terme a Torrent durant el mes de novembre amb motiu de la celebració del Dia de la Infància.

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Torrent estrena nous càrrecs

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.