Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El CIJ oferix tallers de robòtica, videojocs, cinema i doblatge durant les vacances de Pasqua

març 27, 2018

Els tallers estan dirigits a jóvens d’entre 12 i 17 anys i estan organitzats per edats

El Centre d’Informació Juvenil de Torrent (CIJ) organitza durant tot l’any una àmplia varietat d’activitats formatives i lúdiques, posant a l’abast dels jóvens totes les eines possibles per a millorar la seua formació i aprenentatge. En estes vacances de Pasqua, els xics i xiques d’entre 12 i 17 anys podran gaudir de diversos tallers que el CIJ posa a la seua disposició. Els tallers es dividixen per edats segons la temàtica:

Taller de robòtica: Control de velocitat i reacció a la llum

Es tracta d’un taller dirigit a xics i xiques nascuts entre 2004 i 2006 en el qual utilitzant el kit Lego Mindstorms Nxt els alumnes construiran un robot equipat amb sensors de llum i so i realitzaran activitats de programació. Començarà el 4 d’abril i el seu horari és de 9.45 a 11.45 hores.

Taller de creació de videojocs
Està dirigit a xics i xiques nascuts entre 2001 i 2003. És un interessant taller on aprendràs a crear els teus propis videojocs amb un programari gratuït que després podràs instal·lar-te i així continuar a casa dissenyant-los al teu gust. Comença el 4 d’abril i el seu horari és de 12.15 a 13.45 hores.

Taller de creació de curtmetratges
En este activitat es coneixeran totes les fases i secrets que han de seguir-se per a crear un curtmetratge i participar a més en la gravació d’un d’ells. Està dirigit als nascuts entre 2002 i 2006. El seu inici és el 5 d’abril de 9.30 h a 13.30 hores.

Taller de doblatge
És un taller dirigit a xics i xiques nascuts entre 2002 i 2006. És tracta de conéixer els secrets del doblatge i posar veu als personatges de les sèries i pel·lícules d’animació que més ens agraden. Tot açò conduït per Francesc Fenollosa Ten, la veu del Geni Tortuga en la mítica sèrie de Canal 9 Bola de Drac. Donarà inici el 6 d’abril de 10 a 13 hores.

Inscripcions i més informació en:
http://www.torrentjove.com/actividades/i/12814/48/talleres-gratuitos-del-cij-torrent-en-pascua

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.