Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El CIJ de Torrent presenta noves propostes per al mes d’abril
El CIJ de Torrent presenta noves propostes per al mes d’abril
,

El CIJ de Torrent presenta noves propostes per al mes d’abril

abril 15, 2024

Entre un ampli programa d’activitats, els joves de Torrent podran gaudir de tallers d’orientació acadèmica i lúdics

El Centre d’Informació Juvenil (CIJ) de Torrent ha organitzat dos noves activitats per a joves que es desenvoluparan durant el mes d’abril, emmarcades en el seu programa d’activitats. Totes dues activitats requerixen inscripció prèvia i confirmació de validació de plaça per part del CIJ.

El dissabte 27 d’abril de 10.30 a 13.00 hores tindrà lloc un taller gratuït d’autoretrat creatiu. Este taller forma part del projecte expositiu de JANA KAZIMIROVSZKAJA & MARTINA RUSSOMANDO, seleccionades en TrasLaPared, convocatòria de dinamització cultural de la delegació de Joventut de Torrent. En el taller, els participants aprendran a mirar-se, conéixer-se interior i exteriorment i plasmar la seua personalitat, essència i complexitat de manera creativa. Les artistes guiaran i assessoraran els participants en tot el procés, facilitant-los idees i recursos claus per a crear la seua obra.

El resultat final d’esta activitat és la creació d’un autoretrat que s’exposarà a la sala com a part de l’exposició de JANA *KAZIMIROVSZKAJA & MARTINA RUSSOMANDO. L’activitat està dirigida a joves a partir de 16 anys.

El pròxim 29 d’abril a les 18.30 hores, a les aules del CIJ, tindrà lloc una jornada d’orientació acadèmica i professional per a famílies. Esta jornada està dirigida a adults amb joves al seu càrrec que estiguen valorant iniciar el pròxim curse Batxillerat, FP de Grau Mitjà o Superior o que ja estiguen cursant estos ensenyaments. L’objectiu és donar a conéixer les claus per a poder entendre les decisions que han pres o prendran els joves i donar-los suport en el camí que han decidit recórrer. Una vegada realitzada la xarrada i en els dies consecutius, les persones assistents podran demandar cita en el Servici d’Orientació Acadèmica amb el qual compta el *CIJ, per a realitzar les consultes personalitzes que requerisquen i aclarir o completar així la informació facilitada en la jornada.

Per a inscriure’s en qualsevol de les dos activitats, les persones interessades poden fer-ho a través de la web del *CIJ Torrent o trucant al telèfon 961 11 18 53. El *CIJ Torrent anima a tots els joves a participar en estes activitats, que són una gran oportunitat per a aprendre i divertir-se.

El CIJ de Torrent presenta noves propostes per al mes d’abril

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.