Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El CECOPAL es reuneix per a analitzar l’evolució de la ciutat

agost 14, 2020

En l’últim mes s’han tramitat 566 sancions per incompliment de la norma de l’ús obligatori de la mascareta

Aquest matí s’ha reunit el Centre de Coordinació Operativa Municipal de Torrent (*CECOPAL) per a analitzar la situació de la ciutat i adoptar les mesures a seguir en els pròxims dies, després de conéixer-se les últimes dades de l’evolució del COVID-19. En la mateixa s’ha informat que es continuen reforçant els treballs de neteja i desinfecció de la via pública, així com la intensificació de la vigilància i els controls policials per a assegurar l’ús obligatori de la mascareta i el manteniment de la distància de seguretat interpersonal. Malgrat que la major part de la població respecta i segueix els consells i mesures marcats pel Ministeri de Sanitat, en l’últim mes, des que es va decretar l’obligatorietat de l’ús de la mascareta, s’han tramitat 566 sancions per incompliment de la norma. A més, es continua controlant les participació en festes privades que posen en reg la salut de tots, limitant així el risc de contagi i l’aparició de brots a la ciutat.

Des del consistori es recomana no participar ens tipus de trobades i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries també en els nostres cercles més pròxims, en reunions familiars i trobades entre amics, així com la utilització de la mascareta també a les terrasses.

Després de la reunió del CECOPAL, des del Ministeri de Sanitat s’anunciaven les noves mesures per a la contenció del virus, consistents, entre altres, en el tancament de l’oci nocturn (discoteques i bars de copes), la prohibició de fumar si no es pot respectar una distància de dos metres i el tancament dels locals d’hostaleria a les 01.00 hores. També es recomana limitar les reunions i trobades a l’àmbit de convivència social amb un màxim de 10 persones.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.