Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent organitzarà un seminari sobre bones pràctiques d’inversió després de la pluja de milions del sorteig de Reis en la ciutat

gener 12, 2017

Ahir, l’alcalde Jesús Ros va mantenir la primera trobada de l’any amb la premsa en la qual va avançar algunes de les iniciatives i projectes en què està treballant el consistori torrentí de cara al pròxim any. Entre estes iniciatives hi ha la guia contra l’assetjament escolar que es repartirà als centres educatius de la ciutat i que pretén implicar-hi tota la comunitat educativa. La guia ajuda els escolars a identificar en primer lloc què és l’assetjament, en quins llocs pot produir-se i els diferents tipus d’assetjament que poden haver-hi. A més s’expliquen els diferents rols que tenen totes les persones que participen en les situacions d’assetjament ja que no sols hi ha la figura de l’agressor i de la víctima, també s’expliquen totes les conseqüències negatives que comporta estar implicat en estes situacions.
Es pot consultar la guia a través de la web municipal seguint este enllaç: http://bit.ly/2jicrl0

A més, després que la fortuna somriguera la població torrentina amb els 90 milions d’euros repartits en el Sorteig de Reis, l’Ajuntament de Torrent ha anunciat que abans d’acabar el mes de gener convocarà un seminari per a fer costat als premiats i per a totes les persones que hi vulguen participar. En este acte es parlarà d’inversions, despeses o exemples d’altres ciutats per a estar com més informats millor sobre el tema i encertar les inversions que es vulguen fer.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.