Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent instal·la un punt d’informació sobre la reurbanització de Camí Reial i la rotonda d’accés al Mas del Jutge

novembre 9, 2018

L’eina web Geotransit permet conéixer incidències com a corts de carrer derivades d’aquestes actuacions

Dilluns que ve està previst que arrencada les obres de reurbanització de Camí Reial i de la nova rotonda de Quatre Camins que done accés al polígon industrial Mas del Jutge en l’encreuament dels carrers València i Músic Mariano Puig Yago. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Torrent ha instal·lat un punt d’informació en l’aparcament del carrer Benemèrit Guàrdia Civil, per a traslladar als veïns els detalls d’aquests dos projectes i recollir els dubtes i inquietuds dels ciutadans sobre l’obra, corts de carrers o canvis d’itineraris de les línies d’autobús municipal, entre altres. La instal·lació informativa que ha estat oberta al públic aquest matí, també el farà aquesta vesprada de 16 a 18.30 i demà dissabte de 10 a 13 hores; i continuarà el dilluns de la setmana vinent de 9.30 a 13.30 hores i de 16 a 18.30 hores.

Tant la reurbanització del carrer València des del carrer Canonge Gisbert fins al primer tram de carrer Camí Reial –que inclou la nova rotonda d’accés a la carretera Mas del Jutge-; com la millora de l’entorn urbà de Camí Reial, són dos dels projectes destacats de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI), cofinançada al 50% amb fons europeus FEDER.

En concret, a més de la nova rotonda, el projecte de ‘Millora de la mobilitat i l’accessibilitat en l’encreuament del carrer València amb la carretera Mas del Jutge’ contempla la millora de l’últim tram del carrer València, amb voreres més amples, una nova xarxa d’enllumenat públic, nous semàfors i senyalitzacions, així com la renovació de la xarxa de proveïment d’aigua i la implantació de noves places d’aparcament, amb un termini d’execució de 6 mesos.

Per part seua, el projecte de ‘Millora de l’entorn urbà del carrer Camí Reial’ des del carrer València fins al carrer Riu Túria té un termini d’execució de 9 mesos i, com en el cas anterior, significarà una renovació total i una transformació d’una antiga carretera a un carrer urbà amb voreres amples, noves senyalitzacions, arbrat, un nou col·lector d’aigua pluvials i noves places d’aparcament.

A més del punt informatiu, les veïnes i veïns de Torrent tenen a la seua disposició els detalls dels dos projectes en l’apartat de Projectes destacats de la pàgina de la *EDUSI en la web municipal: www.torrent.es/edusi

Al mateix temps, des de fa uns dies, està disponible l’eina web *Geotransit, que informa dels talls de carrers i les incidències de trànsit originades per obres, festivitats o qualsevol circumstància. Geotransit permet, introduint una adreça de correu electrònic i una adreça, rebre alertes en el cas que en aqueixa zona es vagen a produir alteracions com a corts o prohibicions d’estacionament. També, en www.torrent.es/edusi es poden comprovar les alteracions de les línies d’autobús afectades pels treballs.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.